Higiene i control de les celebracions a l’Acampada a Lleida

Posted on

Les coses lletges es fan quan han passat les eleccions. Retallades i desallotjaments no queden gens bonics en una setmana preelectoral. És més, durant la campanya, molt millor parlar de les acampades des de la comprensió i, fins i tot, des de l’oferiment de diàleg. Ara bé, un cop passades les eleccions, enllustrem les porres i les pilotes de goma i anem retirant les identificacions (obligatòries) de l’uniforme dels mossos i de la urbana. Toca desallotjament. Bé… toca… mmmm… netejar la plaça, salvar als pobres ciutadans d’unes condicions d’insalubritat extremes i …mmmm…. controlar celebracions, deixar l’espai en unes condicions dignes perquè la culerada, siguin pacífics o no, tant hi fa, pugui celebrar la quarta com Deu mana, sense tendals o pancartes pel mig.

Neteja i control de celebracions… mmm… els polítics s’han apropiat dels arguments de les acampades!

Sí. Els milers d’acampats demanen una neteja a fons del sistema, que la tasca dels polítics no sigui satisfer als bancs sinó a la ciutadania, i que treballin perquè totes i tots nosaltres, els nostres fills i els nostres nets puguin tenir, senzillament, una vida digna. Volem netejar, i també volem controlar les celebracions. No, les del Barça no. Parlem de les celebracions a la seu de Lleida d’un partit anomenat PSC (la S significa socialista!) la nit electoral.

Què celebraven? Que, com ens recorda aquesta meravella anomenada Carajilloparty, som l’única ciutat de l’estat on la majoria de ciutadans (50’19%) han decidit no anar a votar. Que el senyor Ros en té prou amb un vot de cada cinc ciutadans amb dret a vot per assolir la majoria absoluta? Que 1943 persones van votar en blanc (tot un rècord) i 8410 han vist com el seu vot no servia de res, en quedar-se la força votada sense representació com a conseqüència de l’actual sistema electoral?

Nosaltres també proposem una neteja a fons i exigim una mica de control de les celebracions, per dignitat. La diferència és que ho plantegem des de la via pacífica (tot i els intents de contaminació poc originals i molt previsibles, parlant de violents antisistema infiltrats), sense porres, ni trepitjades ni estirades de cabell.

Anuncis

2 thoughts on “Higiene i control de les celebracions a l’Acampada a Lleida

  @amaiusca said:
  5 Juny 2011 a les 21:55

  Doncs a mi m’està agafant un atac de neteja en tota regla! Cada cop veig més clar que podem fer les coses d’una altra manera. Cal començar a tenir una visió positiva per tal de canalitzar tota aquesta indignació i les acampades a mi m’han aportat precisament això.
  A veure si el senyor Ros i toooooooota la resta comencen a entendre alguna cosa i comencen a sentir-se més ciutadans i no tan salvadors del món. No volem un messies, volem algú que representi les nostres voluntats col·lectives. No necessitem que ningú ens salvi, som nosaltres mateixos els que hem d’assumir aquesta responsabilitat.
  En definitiva, les acampades ens han tornat a recordar que estem sent uns i unes irresponsables al deixar de prendre les decisions que ens pertoquen com a ciutadania (en gran part perquè el sistema electoral basat en unes eleccions cada 4 anys no faciliten que ens sentim partíceps d’aquestes decisions que ens afecten directament). I el que hem de reclamar és aquest dret a assumir les nostres responsabilitats per a bé o per a mal.

  Va, comencem a traure la baieta?

  :)amaia.

   oscar responded:
   6 Juny 2011 a les 8:40

   Veig difícil que la generació política actual entengui massa cosa del 15-M, però es veuran obligats a entendre-ho els que venen darrera si volen tenir suport social. Comparteixo de pe a pa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s